Parkinfo

In het overzicht hieronder vind je alle informatie om optimaal van je vakantie te kunnen genieten.

Heb je toch vragen?

Receptie

Vakantiepark Schoorlse Duinen deelt de receptie met vakantiepark Buiten Bergen. Het receptiegebouw vind je dan ook bij de ingang van Buiten Bergen, op een paar minuten lopen van vakantiepark Schoorlse Duinen. Hier kun je terecht voor informatie over het park en de omgeving, fiets- en wandelkaarten en verkopen we Nespresso-cups.

Fietsverhuur

Fietsen is een van de populairste activiteiten in de omgeving van Schoorlse Duinen. Wil je graag op pad maar heb je geen fietsen meegenomen? Bij de receptie kun je zowel normale als elektrische fietsen huren. Er zijn geen kinderfietsen beschikbaar, maar wel fietsstoeltjes. Het is mogelijk om per dag, weekend, midweek of week te huren. Meer informatie >

Speeltuin Schoorlse Duinen

Speeltuin

In het midden van het park vind je een speeltuin voor de kinderen. Deze is voorzien van een zandbak, een netschommel en een pingpongtafel. Kinderen kunnen daar naar hartelust schommelen, spelen en nieuwe vrienden maken. Maar eigenlijk ben je natuurlijk nooit te oud om te schommelen!

Nespresso

Heeft jouw vakantiehuis een Nespresso-apparaat, maar heb je geen cupjes? Bij de receptie zijn kokers met cupjes beschikbaar. Ook kun je hier een Nespresso-apparaat huren als jouw verblijf daar niet over beschikt.

Hond in de duinen

Huisdieren

In een aantal huizen zijn huisdieren toegestaan. Op het park dienen huisdieren altijd aangelijnd te zijn. Bekijk huizen waar honden welkom zijn >

Parkeren op Schoorlse Duinen

Parkeren

Bij alle vakantiewoningen op vakantiepark Schoorlse Duinen is er ruimte om je auto te parkeren. Een aantal woningen heeft twee parkeerplaatsen.

Laadpalen

Je vind twee laadpalen voor elektrische auto's bij de receptie. Met een pasje kun je hier je auto opladen. 

Kinderartikelen

Bij de receptie kun je een campingbedje (€ 10,00 per verblijf) en een kinderstoel (€ 10,00 per verblijf) huren. Geef dit tijdens je boeking aan of meld het bij aankomst aan de receptie. Ook is er voor kinderen een mand met speelgoed voor binnen of buiten beschikbaar bij de receptie.