Receptie

Vakantiepark Schoorlse Duinen werkt samen met de partners van vakantiepark Buiten Bergen. Voor het in- en uitchecken, huren van fietsen en met alle vragen die u heeft kunt u bij hen terecht.

Locatie

De receptie bevindt zich op vakantiepark Buiten Bergen. Vanaf vakantiepark Schoorlse Duinen is dit slechts een paar minuutjes lopen. Komende vanaf de hoofdingang van Schoorlse Duinen gaat u Omloop op naar links. Loop een eindje door en u vindt Buiten Bergen en de receptie vanzelf aan uw linkerhand. De receptie staat ook aangegeven op onze plattegrond.

Het adres van de receptie:

Oostgrasdijk 1
1871 AL  Schoorl

Diensten

Wij bieden bij de receptie verschillende diensten aan om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Wilt u de omgeving verkennen, makkelijk het dorp in gaan of houdt u gewoon van fietsen? Bij de receptie kunt u fietsen huren. Wij verkopen ook wandelkaarten, zodat de mooiste routes van de omgeving altijd binnen handbereik zijn. Bent u een koffieliefhebber die graag Nespresso drinkt? Bij de receptie kunt u voor slechts 15 euro (plus 10 euro borg) een Nespresso apparaat huren, inclusief twee kokers met cups. Vanzelfsprekend kunt u ook met al uw vragen over uw verblijf en de omgeving bij de receptie terecht. We helpen u graag!

Openingstijden

De receptie is geopend op:

  • maandag 09.00 uur tot 11.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur
  • dinsdag gesloten
  • woensdag gesloten
  • donderdag 09.00 uur tot 11.00 uur 
  • vrijdag 09.00 uur tot 11.00 uur en 13.00 tot 17.00 uur
  • zaterdag afhankelijk van het aantal aankomsten en drukte, hoogseizoen en vakanties van 9.00 tot 16.00 uur
  • zondag gesloten

Let op: de openingstijden kunnen veranderen. De actuele openingstijden vindt u bij de receptie. U kunt ons ook bellen: +31 (0)88 900 1515.