Faciliteiten op vakantiepark de Schoorlse Duinen

Op Vakantiepark Schoorlse Duinen zijn faciliteiten aanwezig om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Speeltuin

In het midden van het park vind je een speeltuin voor de kinderen. Deze is voorzien van een zandbak, een netschommel en een pingpongtafel. Kinderen kunnen daar naar hartelust schommelen, spelen en nieuwe vrienden maken. Maar eigenlijk ben je natuurlijk nooit te oud om te schommelen!

Receptie

Bij de receptie staan wij klaar om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken en om je te helpen met alles waar je hulp bij nodig heeft. Hier bieden wij ook verschillende diensten aan. Wil je de omgeving verkennen, makkelijk het dorp in gaan of houd je gewoon van fietsen? Bij de receptie kun je fietsen huren. Wij verkopen ook wandelkaarten, zodat de mooiste routes door de omgeving altijd binnen handbereik zijn. En voor de koffieliefhebbers: wij hebben Nespresso-cups te koop. 

Je vindt de receptie een klein eindje wandelen buiten het park. Het adres, een routebeschrijving en meer informatie over onze diensten staan op de receptiepagina. Het adres en de openingstijden staan op onze contactpagina.

Verse broodjes bestellen

Bij een echt vakantieontbijt horen natuurlijk verse broodjes. Op Schoorlse Duinen kunt je deze makkelijk bestellen. Het bestelformulier kunt je bij de receptie meenemen (zowel in het Nederlands als Duits). Vul simpelweg het formulier in en mail het naar echtebakkermol@hotmail.com. Vermeld in je email dat je verblijft op vakantiepark de Schoorlse Duinen en wat je huisnummer is. Als je vóór 17:00 uur bestelt, worden de broodjes de volgende ochtend vers geleverd!

Betaling gebeurt contant aan de deur. Wil je liever uitslapen? Geen probleem: hang het geld in een tasje aan de deurklink en de bakker zal de broodjes voor je in het tasje doen.